У мережі опублікували імена трьох морських піхотинців, чиї тіла бойовики передали Україні

Командування, особовий склад Військово-Морських Сил Збройних Сил України висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблих.

Ілюстрація:Facebook

Трьома морськими піхотинцями, які загинули в зоні АТО, і тіла яких були передані українській стороні, є молодший сержант Микола Охріменко, молодший сержант Сергій Сонько і старший матрос Сергій Трубін. Про це повідомляється на сторінці Військово-Морських Сил України в Facebook, передають Патріоти України.

"Військово-Морські Сили Збройних Сил України понесли непоправну втрату. У районі проведення антитерористичної операції на території Луганської і Донецької областей під час виконання завдань із захисту суверенітету і територіальної цілісності України загинули наші бойові побратими - молодший сержант Микола ОХРІМЕНКО, молодший сержант Сергій СОНЬКО та старший матрос Сергій ТРУБІН. Морські піхотинці до останнього свого подиху боронили Батьківщину, до кінця виконали Конституційний обов’язок.

Пам’ять про справжніх захисників України назавжди залишиться в наших серцях.

Командування, особовий склад Військово-Морських Сил Збройних Сил України висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблих.", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, 8 січня троє військовослужбовців з частини морської піхоти виконували завдання біля лінії розмежування, після чого не повернулися до місця розташування підрозділу. Їх розшукували кілька днів.

12 січня в Міноборони не змогли офіційно підтвердити загибель трьох зниклих військовослужбовців. 13 січня стало відомо, що бойовики передали українській стороні тіла трьох військовослужбовців ЗСУ.

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...