У мережі показали, як Пашинського "прикрив" Аваков

Відразу після інциденту на сайті МВС з'явилася інформація про стрілянину, однак замість сухих фактів була викладена версія Пашинського.

Арсен Аваков. Фото: соцмережі

У мережі вказали на те, що глава МВС Арсен Аваков прикрив народного депутата від фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського після інциденту зі стріляниною, що стався 31 грудня. Про це повідомив в Twitter Михайло Голуб, повідомляють Патріоти України.

Відразу після інциденту на сайті МВС з'явилася інформація про стрілянину, однак замість сухих фактів була викладена версія Пашинського. "Круто когда у тебя прихваты в ментовке. По тебе в наилучшем случае дело за превышение мер необходимой обороны (а в худшем - умышленное нанесение тяжких телесных) - а на сайте МВД сразу указана твоя версия событий, а не сухой фактаж. И вообще "героя" дадут и наградной ствол", - пишуть в мережі.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...