У мережі виклали повне відео з камер спостереження в Лук'янівському ізоляторі

Інцидент між бійцями розформованої роти "Торнадо", які містяться в Лук'янівському СІЗО та охороною ізолятора стався увечері 11 січня.

Скрін відео

У мережі з'явився повний відеозапис з камер спостереження в Лук'янівському СІЗО. Відео на своїй сторінці в Facebook опублікувала журналістка Олена Лунькова, передають Патріоти України.

"Полная видеозапись с камер наблюдения Лукьяновского СИЗО. Денис Чернишов (Denys Chernyshov), Вы правда не считаете это нападением?(18:33:10) Т.е. такое отношение заключенных к вашим сотрудникам - норма?" - написала Лунькова.

Як повідомлялося, увечері 11 січня стався інцидент між бійцями розформованої роти "Торнадо", які містяться в Лук'янівському СІЗО та охороною ізолятора. Для забезпечення порядку під час конфлікту будівлю СІЗО оточили співробітники поліції.

Народний депутат Ігор Мосійчук повідомив, що інцидент стався після того, як "торнадівц" після повернення з суду виявили посилення режиму їх утримання в ізоляторі. У відповідь на це, за словами нардепа, один з ув'язнених - "торнадівець" з позивним "Ахіллес" - відрізав собі вухо і "кинув ним у цього співробітника тюремної адміністрації".

За інформацією правоохоронців, станом на 23.26 конфлікт був вичерпаний, і всі обвинувачені повернулися в камери.

Заступник міністра юстиції України Денис Чернишов відзначив, що неправомірних дій з боку бійців роти "Торнадо" щодо співробітників Лук'янівського СІЗО не було, і у "торнадівців" немає претензій до дій працівників ізолятора.

Прокуратура Києва проводить перевірку, слідчий відділ Шевченківського управління поліції ГУ Національної поліції України в Києві вніс відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, крім державного виконавця, приватного виконавця, під час виконання ним службових обов'язків).

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....