У мережі з'явилися відео з місця розгону блокади Донбасу

Правоохоронцями було затримано 43 особи, у яких вилучили 8 одиниць вогнепальної зброї, 2 предмети схожих на гранати, значну кількість пляшок із запалювальною сумішшю. Все вилучене направлено на експертизу.

Скрін відео

Згідно з повідомленням СБУ, співробітники Служби безпеки України затримали в зоні проведення антитерористичної операції 43 особи зі зброєю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

Також про подію написав у своєму Fаcebook глава поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Упродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терористичних актів на території об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей. В тому числі, фіксуються спроби проникнення на територію, підконтрольну Україні, ДРГ противника", - повідомив він.

Під час проведення заходів у населених пунктах Торецьк, Щербинівка та Курдюмівка (район проведення АТО) співробітники СБ України виявили групу осіб зі зброєю та іншими засобами ураження. На пропозицію здати вказану зброю отримали відмову про що було повідомлено поліцію.

"В подальшому, правоохоронцями було затримано 43 особи, у яких вилучили 8 одиниць вогнепальної зброї, 2 предмети схожих на гранати, значну кількість пляшок із запалювальною сумішшю. Все вилучене направлено на експертизу", - зазначив Аброськін.

Раніше штаб блокади Донбасу заявляв, що силовики під прикриттям БТР розігнали активістів.

У мережі з'явилося відео з місця подій.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...