У мережу виклали трейлер канадського фільму про Голодомор в Україні (відео)

Одну з головних ролей у кінострічці зіграв зірка "Зоряних воєн".

У Мережі з'явився трейлер першого повнометражного художнього фільм про сталінські репресії в Україні, які призвели до Голодомору. Фільм канадського режисера Аяна Ігнатовича "Гіркий урожай" оповідає історію кохання в розпал жорстоких подій, передають Патріоти України.

Головні ролі у стрічці зіграли зірка "Зоряних воєн" і фільмів про "Супермена" Теренс Стам і молодий британський актор Макс Айронс. Прем'єра канадського фільму повинна відбутися цього року.

Раніше повідомлялося, що батьки режисера фільму втекли з радянської України під час Другої світової війни. "Як і багато українців, мої батьки пережили неймовірні страждання. Сьогодні, мабуть, немає жодного українця, який би не знав про репресії, страти, депортації і голод", - говорив режисер.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...