У Мінську сепаратист Пушилін передав документи загиблого Василя Сліпака

Причому документи загиблого українського бійця опинилися в руках спецпредставника місії ОБСЄ Мартіна Сайдіка, який не зміг пояснити, звідки вони взялися в Пушиліна.

Василь Сліпак. Фото:uk.wikipedia.org

На зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську представник сепаратистського угруповання "ДНР" Денис Пушилін передав спеціальному представникові ОБСЄ Мартінові Сайдіку документи загиблого на Донбасі українського бійця, оперного співака Василя Сліпака. Про це пише Радіо Свобода, інформують Патріоти України.

Сайдік не зміг пояснити, звідки в Пушиліна ці документи, і порадив звертатися до нього самого.

Раніше донецькі сепаратисти публікували фотографії документів Сліпака і заявляли, що знайшли їх у кишенях бронежилета, що був залишений на місці смертельно пораненого бійця.

Як відомо, Василь Сліпак загинув на Донеччині вранці 29 червня. Львів’янин, випускник місцевої консерваторії останні майже 20 років жив і працював у Франції. В останні роки був артистом Паризької опери.

Учасник паризького Євромайдану. З початком агресії Росії проти України повернувся на батьківщину і пішов воювати добровольцем у ДУК "Правий сектор".

Окупанти навіть зруйнували його дім, але...: Харків'янина вдруге судитимуть за любов до "русского мира" (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 21:28

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові 48-річного чоловіка, який є шанувальником Росії. За даними слідства, у 2022 році його вже притягували до кримінальної відповідальності за те, що він заперечував збройну агресію Росії проти Україн...

"Спорт поза політикою": Призер Олімпіади з плавання став на захист Ломаченка перед титульним боєм

вівторок, 7 травень 2024, 21:16

Срібний призер Олімпіади з плавання і колишній народний депутат України Денис Силантьєв поділився думкою щодо українського боксера Василя Ломаченка. Силантьєв в інтерв'ю Sport-express.ua заявив, що не хоче «змішувати спорт і політику», передають Патріо...