У момент, коли знімали шкіру: До Катерини Гандзюк під час операції силою намагалися потрапити слідчі

Це відбувалося, незважаючи на попередження лікарів, наскільки це небезпечно.

Катерина Гандзюк. Фото:Громадське радіо

Слідчі силою хотіли потрапити до активістки Катерини Гандзюк прямо під час операції. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Василь Арбузов, зазначають Патріоти України.

"Під час чергової операції, в лікарню до Каті Гандзюк намагаються силою увірватися слідчі. Незважаючи на попередження лікарів, що до Каті не можна", - написав він.

Користувачі соцмережі емоційно відреагували на даний пост. "З людини зараз хірурги знімають шкіру, а до неї намагаються зайти слідчі", «Жесть», «Вона не може приймати у себе людей. Це небезпечно", - пишуть люди.

Як повідомлялося раніше, Катерина Гандзюк, яку облили кислотою, не може впізнати у Миколі Новиковому підозрюваного. У той же час, поліція знайшла місце, де підозрювані купили кислоту для нападу.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....