У Москві чоловік поранив п'ять людей, взяв жінку у заручники та наклав на себе руки

Утримувана ним жінка не постраждала.

Зловмисник поранив п'ятьох людей. Фото: "ЧасН"

У Москві в ніч на 27 грудня під час обшуку співробітниками поліції квартири в житловому будинку чоловік відкрив по ним вогонь з рушниці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Зловмисник поранив трьох правоохоронців і двох співробітників міської установи "Житловик", відзначає агентство. Потім він зник у сусідній квартирі, де взяв в заручники жінку.

Правоохоронці вели переговори з тим, хто стріляв і були готові до штурму. Пізніше стало відомо, що зловмисник наклав на себе руки, утримувана ним жінка не постраждала.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...