У Москві опечатали офіс відомої правозахисної організації (фото)

Напередодні її працівники зажадали розслідувати заяву Ільдара Дадіна про тортури в колонії.

Офіс Amnesty International у Москві. Фото: "Фейсбук"

Місцева влада опечатала московський офіс правозахисної організації Amnesty International. Про це Reuters повідомили співробітники організації, які не можуть потрапити всередину, передають Патріоти України.

За словами одного медіаменеджера по регіону Європи та Центральної Азії Олександра Артем'єва, опечатані були всі входи, замки на дверях - змінені, електрику - відрізано. При цьому ніякого попередження від влади не надходило. Представник Московського департаменту державної власності, в якому Amnesty знімає приміщення, сказав, що ніяк не прокоментував подію.

Amnesty International орендує приміщення в особняку 19 століття у департаменту міського майна протягом 20 років, і, за словами Артем'єва, справно платить орендну плату. За вказаним телефоном власника представникам організації додзвонитися не вдалося. У департаменті міського майна ситуацію поки не прокоментували.

Amnesty International - міжнародна неурядова організація, яка займається захистом прав людини по всьому світу. Напередодні правозахисники зажадали розслідувати заяву Ільдара Дадіна про тортури в колонії.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...