У Москві попрощалися з актором Дмитром Мар'яновим (фото, відео)

Вдова актора Ксенія насилу стримувала емоції. Жінка вбита горем.

Дмитро Мар'янов. Фото:Pinterest

У Москві попрощалися з відомим російським актором Дмитром Мар'яновим, який 15 жовтня помер в Підмосков'ї. Про це пише Апостроф, передають Патріоти України.

Церемонія прощання пройшла в московському Будинку кіно.

Віддати данину пам'яті знаменитому акторові прийшли понад тисячу осіб. За старовинною традицією в останню путь його проводжали оплесками.

Крім рідних і близьких на церемонії були присутні багато відомих його колеги: Марат Башаров, Гоша Куценко, Дмитро Пєвцов, Ірина Апексимова, Олексій Кортнєв, Олена Яковлєва, Федір Добронравов та інші.

Дмитро Пєвцов виголосив зворушливу промову, в якій зазначив, що його колега був сильною людиною.

Вдова актора Ксенія насилу стримувала емоції. Жінка вбита горем. Колеги Дмитра підходили до неї, щоб висловити слова підтримки.

Поховали Мар'янова на Хымкынському кладовищі.

Як повідомлялося раніше, артист відчував себе погано весь день, скаржився на біль в нозі і спині. Після обіду, йому стало значно гірше, він втратив свідомість. Не дочекавшись "швидкої", друзі відвезли його на машині в лікарню, проте врятувати актора так і не вдалося.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...