У Москві посеред вулиці невідомі викинули сейф з мільйонами

Щось схожий сюжет вже був - "Старики-розбійники"?

Сейф викинули недалеко від місця злочину. З грошима. Фото: aif.uaЯк стало відомо з повідомлення сайту Нескучные новости, в Москві вісім невідомих напали на плодоовочеву базу, звідки викрали сейф з більш ніж 5,5 млн рублів, однак викинули його в 300 метрах від місця злочину, пишуть Патріоти України.

За повідомленнями поліції, вибивши двері в половину другу ночі, на базу увірвалися вісім невідомих в масках з прорізами для очей. Грабіжники погрожували охоронцям предметами, схожими на ніж і пістолет. Вони поранили двох контролерів бюро перепусток, зв'язали їм руки і ноги пластиковими хомутами, а руки скували наручниками. Після цього з офісу, розташованого на 4 поверсі адміністративної будівлі, зловмисники викрали металевий сейф, в якому знаходилися 5 млн. 656 тис. 650 рублів, і зникли.

Правоохоронці, які прибули на місце події, незабаром знайшли сейф в 300 метрах від будівлі. Його замок не був розкритий, і гроші залишилися на місці. За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. Розбій.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...