У Москві повідомили про смерть російського актора - зірки фільму "Любов і голуби" (фото)

Артист помер вдома від зупинки серця. Лікарі не змогли йому допомогти.

ігор Лях. Фото:Styler

У Москві в п'ятницю, 8 червня, помер Ігор Лях, який зіграв одну з головних ролей у фільмі "Любов і голуби". Акторові було 55 років. Про смерть повідомив актор Дмитро Корєпін на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Не стало Ігоря Ляха", - написав Корєпін.

Як стало відомо РЕН ТВ, актор помер удома від зупинки серця. Лікарі не змогли допомогти Ляху.

Кадр з фільму "Любов і голуби"

Найбільшу популярність Ігорю Ляху принесла роль Льоньки – сина головних героїв у фільмі "Любов і голуби". Після цього він знявся ще в півтора десятках фільмів.

Ігор Лях працював у Малому театрі, в Центральному академічному театрі Російської армії, в Московському драматичному театрі імені Єрмолової і в експериментальному театрі "Детектив". У 1997 році отримав звання заслуженого артиста Росії.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....