У Миколаєві відбулася 17-та церемонія нагородження відзнакою "Народний герой України"

Хлопці цінують ці нагороди саме за те, що в кожній з них є частинка людей з усієї країни.

Срібний тризуб "Народний герой України". Фото: censor.net.uaУ Миколаєві вручили ордени і привласнили звання "Народного героя України". Це заснована волонтерами нагорода. Срібний тризуб отримують бійці за подвиги в зоні АТО, волонтери та журналісти, пишуть Патріоти України з посиланням на Подробности.

Церемонії вже пройшли в різних містах. Сьогодні - 17-а за рахунком. Нагороди отримали бійці 79 бригади та кримські льотчики з Сакської бригади, яким вдалося врятувати техніку під час початку окупації Криму.

Вперше відзначили не людину, а інтернет-рух "Інформ-напалм". Його команда переводить на кілька іноземних мов і поширює в мережі правдиву інформацію про ситуацію на Донбасі.

"Хлопці цінують ці нагороди саме за те, що в кожній з них є частинка людей з усієї країни. Вони виготовлені зі срібла, яке надсилають люди з усього світу. І прийнято рішення, що ці нагороди будуть робитися до тих пір, поки будуть надсилати срібло ", - говорить організатор церемонії "Народний герой України" Віолетта Киртока.

"Якщо кожен хоча б на хвилиночку робитиме свою маленьку роботу, то в нашій країні буде мир. Ми воюємо не за державу, не за уряд, ми воюємо за рідних, близьких, дітей, дружин, батьків, за народ", - пояснює командир 1 -го батальйону 79 бригади Максим Миргородський.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...