"У нас що, Нацгвардія знову стає беркутом? Не робіть цього! Підніметься вся Україна": Рідні полонених бійців АТО виступили проти розгону торгової блокади Донбасу (відео)

Матері та дружини українських бійців, які перебувають у полоні терористів, записали відеозвернення.

Активісти блокади. Ілюстрація:Еспресо.TV

Мами та дружини бійців АТО, що перебувають в полоні, закликають всіх дружин та матерів виступити проти силового розгону Ветеранів Війни за Незалежність та долучитись до блокади торгівлі на крові. Відповідне відеозвернення було опубліковано на сторінці штабу блокади торгівлі з окупантом у Facebook, передають Патріоти України.

"З достовірних джерел нам надійшла інформація про те, що готується силовий розгін блокади. Тому ми вирішили об'єднатися і оголосити загальний збір. Ми хочемо побачити, хто зможе на мам підняти бича, щоб розігнати їх з цієї блокади. У нас що, Нацгвардія знову стає беркутом?..

Ми хочемо звернутися до влади: життя наших дітей полягає в чому? В насиченні грошовим еквівалентом бізнесменів чи поверненні наших дітей додому? Виходить, що бійці, які пройшли Іловайськ і Дебельцеве, які стають зараз захистом для всіх нас, їх треба зовсім знищити? Не робіть цього! Підніметься вся Україна", – заявила одна з мам.

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...