"У нас тут полная ж#па"": Кримчани розповіли, як їм живеться за Росії (відео)

Журналісти побували в окупованому Криму, де шукали хоч щось українське.

Як Крим живе в окупації. Скріншот.

Журналіст із Черкас Валентин Чернявський перевірив, кого тепер бояться в Криму і як реагують на українську мову в поліцейських відділках, пишуть Патріоти України з посиланням на телеканал ВІККА.

У межах спецпроекту програми "Абзац" на Новому каналі журналіст разом з оператором вирушили до Криму, аби показати, яким видався курортний сезон під окупацією, чи залишилося щось українське на півострові та як поліцейські розшукують українських диверсантів.

Кількагодинні черги на кордоні, шалені ціни на продукти та страх говорити українською: про те, як змінилися умови життя Криму після приходу туди "зелених чоловічків" дивіться у відео.

Три дні залишався в комі: 27-річний суперважковаговик помер після першого нокауту в кар'єрі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:35

Конголезький суперважковаговик Арді Ндембо помер після поразки нокаутом від кубинця Нестора Сантани. Про це повідомляє промоутерська компанія Viva Promotions, передають Патріоти України. Бій Ндембо — Сантана відбувся 5 квітня в межах шоу Team Combat Le...

"Ти дискредитуєш наш сектор": Вболівальник "Карпат" прогнав з фанатської трибуни давнього соратника Медведчука (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 18:55

Під час вирішальної гри львівських «Карпати» з «Полтавою» за право грати в Українській Премʼєр-Лізі (УПЛ) на фанатському секторі львівʼян було помічено політика Ігоря Шурму, повідомляють Патріоти України. Він був членом СДПУ(о), народним депутатом Укра...