У натовп пішоходів у Лондоні врізалося авто, є поранені (фото, відео)

На щастя, перехожі отримали не важкі травми, тому їхньому життю ніщо не загрожує.

Фото Sky News

7 жовтня в центрі Лондона автомобіль виїхав на тротуар, врізавшись в пішоходів. Про це повідомило BBC, з посиланням на заяву поліції, передають Патріоти України.

За офіційними даними кілька пішоходів отримали поранення. Повідомляється про те, що їх не важкі травми, їхньому життю ніщо не загрожує.

Кореспондент BBC Хлої Хейуорд була свідком події.

"Я помітила, що навпроти на вулиці навскоси стояла машина - схоже, вона вискочила на тротуар. Навколо зібрався натовп, і один або двоє людей лежали на землі", - розповіла вона.

Поліція затримала одну людину. Імовірно, це водій. Поки немає інформації про те, чи є інцидент терактом або нещасним випадком.

Позиція однозначна: Українці відповіли, що влада повинна зробити з УПЦ Московського патріархату

вівторок, 7 травень 2024, 17:56

У квітні 2024 року 83% українців вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ Московського патріархату,передають Патріоти України. Зокрема, 63% вважають, що ця церква має бути повністю забороненою. Ще 20% зараз виступають за...

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...