"У них були ножі та молотки": Потерпілий розповів про напад на ромів у Львові

На місці, де розташовувався ромський табір, тривають слідчі дії. За словами охоронця фірми, яка знаходиться неподалік від табора, його мешканці тут проживали непостійно.
Давид Поп приїхав у Львів із Закарпаття. Фото: Радіо Свобода.

Один із постраждалих під час атаки на табір ромів у Львові розповів про те, що нападники використовували ножі і молотки, а також кричали мешканцям табору забиратися звідти, передають Патріоти України.

Журналісти видання відвідали 19-річного Давида Попа із Закарпаття в лікарні. Хлопець отримав два ножових поранення грудної клітини та правого плеча. Після проведеної операції, за словами лікарів, його стан стабільний.

Потерпілий - громадянин України з Мукачева. Він розповів, що коли вночі на табір напала група з десяти осіб, він спав в тимчасово облаштованому житлі. "Напали на житло, били мене, ніж у нього був і молоток. Нас було близько 10 осіб і тих, хто напав десь так само. У таборі були діти. Вони нападали на нас з ножами. Я в цей табір приїхав в суботу , а ввечері відбулося це. Нападники кричали забиратися геть звідти" - говорить Давид.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...