"У них миллионы налички на руках. А боевики-бандосы теперь об этом в курсе": В ОРДЛО почастішали випадки вбивств та тортур власників копанок

На даний момент офіційно відомо вже про 15 таких випадків.

Ілюстрація:iPress.ua

У ОРДЛО почастішали випадки нападу з тортурами і вбивствами на власників копанок. Про це пишуть жителі в соцмережах, передають Патріоти України з посиланням на Donbass.ua.

На даний момент вже відомо про 15 таких епізодів.

"Уже 15 эпизодов. Бывшие бандюки в шоке от страха", - пише один з користувачів, імовірно житель Макіївки.

"У владельцев копанок миллионы налички на руках. Банковская система и безнал то не работают. А боевики-бандосы теперь об этом в курсе", - зазначає інший житель "ДНР".

"Говорят, залетные отряды боевиков аж из Новоазовска по ночам приезжают. Грабят и сваливают назад", — додав інший учасник обговорення.

За словами місцевих жителів, ці пограбування процвітають, тому місцева "військова комендатура", яка контролює нічні пересування в комендантську годину, має свою частку.

"Вчерашние бандюки, держащие копанки, сегодня даже со своей охраной ничего не могут сделать против вооруженных подразделений боевиков", — додають користувачі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...