У окупованому Криму чотирьом мешканцям суд призначив штраф за неправильне проведення автопробігу з кримськотатарським прапором (відео)

Штраф у розмірі 20 тисяч рублів є покаранням за дане порушення згідно кодексу РФ

Скрін відео

В окупованому Криму суд визнав винними чотирьох жителів Судака за звинуваченням у порушенні правил проведення масової акції. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на фейсбук-сторінку Ленори Дюльбер.

Фактично вина порушників полягала в тому, що вони проїхали 18 травня, річниця депортації кримських татар, з прапором цієї народності, прикріпленому до автомобіля в окупованому Криму. Про рішення суду повідомив адвокат обвинувачених Олександр Попков.

"Це рішення суду показує, наскільки неприємні ініціативи, не узгоджені з владою", – коментує адвокат. В результаті Сейтумеров Сейтмамут, Алім Муслядінов і ще двоє учасників процесу визнані винними в адміністративному правопорушенні за звинуваченням у неправомірній агітації. Їм призначено штраф у розмірі 20 тис рублів.

При цьому адвокат зазначає, що єдиним "засобом агітації", якийу них був на момент затримання, був прапор кримськотатарського народу. Раніше окупанти провели обшуки у п'ятьох кримських татар. Згодом суд заарештував їх на два місяці. Правозахисники підозрюють, що затриманим інкримінують "тероризм" та співпрацю з організацією "Хізб ут-Тахрір".

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...

Був у хорошій фізичній формі, але раптово захворів: Помер другий співробітник Boeing, який звинуватив компанію в порушенні техніки безпеки

четвер, 2 травень 2024, 12:28

Колишній аудитор з якості компанії Spirit AeroSystems, Джошуа Дін був одним із перших інформаторів, який звинуватив компанію в ігноруванні виробничих дефектів у Boeing 737 MAX, інформують Патріоти України. Діну було всього 45 років. Він помер після бор...