У поліції прокоментували інформацію про масовий суїцид дітей, котрий готує на завтра "Синій кит"

Правоохоронці закликали населення не поширювати фейкову новину і не піддаватися панічним настроям.

Ілюстрація:Ukr.Media

Поліція Вінницької області звертається до громадян з проханням не поширювати недостовірну інформацію про нібито заплановані на 19 березня акції масового самогубства дітей. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, зазначають Патріоти України.

"Шановні батьки, акцентуємо увагу - фейкові повідомлення з'являються в соціальних мережах і поширюються через месенджери", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що вона не зверталася з так званими попередженнями до батьків і жодним чином не має відношення до цих провокаційних рекомендацій.

"Звертаємося до населення з проханням не поширювати фейкову новину і не піддаватися панічним настроям", - закликає прес-служба.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...