У Польщі поліція "накрила" найбільшу у світі підпільну фабрику з виробництва віагри та стероїдів, - ЗМІ

Спеціалісти вже підтвердили, що склад цих "ліків" міг бути небезпечним для життя

Ілюстрація: gmpnews.ruУ Польщі поблизу міста Бидгощ поліцейські "накрили" найбільшу у світі нелегальну фабрику з виробництва стероїдів та ліків для підвищення потенції (зокрема, віагри). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на TVN24.

Під час операції затримано 14 осіб, які організували повний цикл з виробництва медпрепаратів у житловому будинку. При обшуку поліцейські виявили обладнання для виробництва препаратів, 430 тис. стероїдів в ампулах і пігулках і 100 тис. пігулок для підвищення потенції, за які на "чорному ринку" можна було б отримати 17 млн злотих (майже 4,5 млн доларів), пише видання.

Як повідомляє інтернет-ресурс, організаторам нелегального бізнесу висунуто звинувачення у створенні небезпеки для життя і здоров’я людей у зв’язку з виробництвом і розповсюдженням підроблених медикаментів. Спеціалісти вже підтвердили, що склад цих ліків відрізнявся від оригінальних, тому вони могли бути небезпечними для життя. Власники нелегальної фабрики постачали напівфабрикати, необхідні для виробництва ліків, з Китаю. Продаж підроблених медикаментів вони здійснювали через інтернет на території Європи, стверджує видання.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...