У Польщі працівники сміттєзвалища знайшли півмільйона євро в старому пилососі

Гроші повернули господині після того, як вона розповіла деталі свого "сейфу".

У Польщі в старому пилососі знайшли півмільйона євро. Фото: globallookpress.com.

Працівники звалища в польському місті Колобжег знайшли півмільйона євро, які були заховані в старому пилососі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Працівники сортувальної сміття в Колобжегу на момент відчули себе справжніми мільйонерами. У купі відходів вони помітили пачки злотих і євро. Хоча це остаточно не підтверджено, кажуть, що їх сума могла становити до півмільйона євро", - йдеться в повідомленні.

Як стверджують працівники звалища, купюри були заховані в динаміці і пилососі і висипалися на стрічку транспортувальника.

Господинею готівки виявилася мешканка Колобжега. Після того, як вона на місці розповіла про деталі своєї "схованки", гроші їй повернули.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...