У польському місті Злотенец знайшли нацистську "капсулу часу" (фото)

Металевий циліндр з газетами, монетами, книгами, фото і листами був закладений при будівництві нацистського училища в 1934 році.

У Польщі знайшли "капсулу часу" нацистів. Фото: zlocieniec.pl.

У польському місті Злотенец виявили мідний циліндр з монетами, фотографіями і газетами, що належить нацистам. Про це повідомляється на сайті міста, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Капсула була захоронена 22 квітня 1934 року під час будівництва нацистського училища в місті. Археологи знали про її існування, але не могли отримати доступ до капсули.

У циліндрі знаходилися газети за 21 і 22 квітня 1934 року, кілька листів, запрошення на відкриття училища, книга Пауля фон Ныссена, монети і фотографії.

"Капсулу часу" відправили до Національного музею міста Щецин.

Для публікації всіх знайдених документів була спеціально створена сторінка в Facebook.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...