У Полтаві революція: штурмом взято кабінет мера

Двері мера постраждали через неузгодженість кандидатури секретаря міськради.

Вибиті у кабінеті мера двері. Фото:vpoltave.info

Вибори секретаря Полтавської міської ради 25 грудня закінчилися бійкою та штурмом кабінету мера. Депутати з громадськими активістами проломили двері, за якими сховався голова міста Олександр Мамай. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 24.

На засіданні міськради не змогли узгодити кандидатуру секретаря. На цій посаді Мамай бачив Оксану Деркач, а депутати не погодилися з його вибором. Мер з цього приводу оголосив перерву у засіданні до 30 грудня та покинув зал.

Це обурило депутатів і вони вирішили змусити його негайно провести сесію. В результаті вони заблокували міського голову у своєму кабінеті, а потім громадські активісти проломили двері.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...