У Порошенка розповіли, коли для українців почне діяти безвіз з ЄС

Безвізовий режим України з Євросоюзом вступить в силу через 20 днів після публікації в "Офіційному журналі" ЄС.

Безвізовий режим з ЄС для українців почне діяти в ніч з 10 на 11 червня. Ілюстрація:kp.ua

Рішення про візову лібралізацію з Євросоюзом для українців вступить в силу в ніч на 11 червня. Про це заявив заступник голови Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв під час прес-конференції в Страсбурзі, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"В ніч з 10-го на 11 червня безвізовий режим набуде чинності", - сказав Єлісєєв.

Як відомо, сьогодні в Страсбурзі в будівлі Європейського парламенту було підписано рішення про надання Україні безвізового режиму з країнами Європейського союзу. Безвізовий режим набуде чинності через 20 днів після публікації в "Офіційному журналі" ЄС.

У МЗС України заявили, що введення ЄС безвізу для громадян України дозволить лібералізувати візовий режим з близько 30 країнами так званого білого шенгенського списку, в числі яких держави Європи, Північної і Південної Америки, Перської затоки та Азії.

нагадаємо, що для безвізового виїзду за кордон українцям знадобиться біометричний паспорт.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...