У Путіна особиста трагедія: У Росії в ДТП загинув один з командирів Росгвардії

Як відомо, кремлівський фюрер страждає манією переслідування. 400-тисячну Росгвардію старий маніяк викохав як особисту охорону, набравши туди відданих ідіотів.

У РФ загинув в ДТП командир Росгвардії. Ілюстрація: соцмережі.

У Росії в результаті ДТП загинув командир спецзагону швидкого реагування (СОБР) управління Росгвардіі по Астраханській області Валерій Іванніков. Про це повідомили в прес-службі управління, передають Патріоти України.

«20 жовтня на трасі Астрахань - Махачкала в Ікрянінському районі сталася ДТП, в результаті якої загинув командир спеціального загону швидкого реагування управління Росгвардії по Астраханській області. Співробітник перебував у відпустці і слідував на особистому автотранспорті», - сказали відомстві.
В Управлінні МВС по Астраханській області повідомили, що машина перекинулася, а разом з командиром СОБР був пасажир, який вижив і доставлений в лікарню. Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан «Штірліц» написав в Facebook, що загиблий був полковником.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...