У Раду прийшли діти бійців АТО і святий Миколай (фото)

На жаль, для дітей у Верховній Раді також трапилися неприємні конфузи.

Святий Миколай прийшов сьогодні до ВР. Фото: Громадське ТБ

Сьогодні, 18 грудня, сесійну залу Верховної ради відвідали більше 200 дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО. Відповідні фото розміщені на сторінці "Громадське ТБ" в Twitter, повідомляють Патріоти України.

У Раді дітей привітав з наступаючим святом святий Миколай.

Також у залі був присутній спікер парламенту Володимир Гройсман. "А ось і Гройсман. Першим ділом 11-річний Роман вручив йому збірник про свого загиблого тата", - прокоментувала фото у своєму Twitter журналістка Ірина Стельмах.

Вона також зазначила, що діти в парламенті ухвалили закон про здійснення їх мрії.

Однак із запрошеними до парламенту дітьми також відбулися конфузи. Про неприємні моменти розповіли на своїх сторінках в Facebook журналісти Богдан Кутєпов і Олександр Михельсон.

Кутєпов звернув увагу на те, що дітей розважали тупуваті аніматори.

"У Верховній Раді зараз якийсь треш. Красиві діти з усієї України з'їхалися на свято Миколая, а в очікуванні Гройсмана їх розважають абсолютно безглузді російськомовні аніматори

З маасковскім акцентом. Ще і тупуваті. Вже півгодини це триває. Всякі конкурси примітивні, як на міні-диско в Туреччині. Діти у вишиванках і в подиві. Просто жесть, як неприємно. Ну от як можна було так зіпсувати таке свято!?", - написав він.

У свою чергу Міхельсон описав, як спікер Ради Володимир Гройсман навчав дітей голосувати.

"Гройсман сьогодні покликав до Ради дітей і рідних загиблих воїнів АТО. Ну, така показуха до Миколая; як на мене, принаймні дітям реально бути цікаво, і подарунки отримали - але не дуже етично це все робити під телекамери ...

Однак реально "прекрасно" інше. Значить, розсадили дітей у сесійній залі. Гройсман пропонує проголосувати то типу там "закон за мир в Україні". Тисніть, каже, зелені кнопки, колеги (так і каже - "колеги", ню-ню).

І на екрані системи "Рада" висвічується: ЗА - 220 РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО ... Я думаю, всі мої читачі знають, що для "рішення прийнято" потрібно мінімум 226.

Тому додам тільки, що дітей було цілком достатньо: наступне "голосування" показало вже 250. І саме тому ця історія глибоко преглибоко символічна. Що називається, спеціально не придумаєш", - написав журналіст.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....