У рейтинг кращих знімків авторитетного британського видання потрапила світлина українського фотографа з Донбасу

На знімку - офіцер, що виконує вправи з використанням 120-мм мінометних снарядів в імпровізованому спортзалі.

Фото:The Guardian

Знімок українського фотографа, зроблений на Донбасі, потрапив до рейтингу кращих фотографій 2017 року британського видання The Guardian. Про це пише Ліга.Новости, передають Патріоти України.

Сергій Ваганов розповів, що зробив фото 16 жовтня на позиціях української армії. На знімку - офіцер, що виконує вправи з використанням 120-мм мінометних снарядів в імпровізованому спортзалі.

Ваганов також розповів виданню, що до війни жив у Донецьку. "Одного разу проросійські сепаратисти затримали мене і сказали, що я буду працювати на їх медіа-канал. Вони сказали, що якщо я відмовлюся, я буду змушений рити траншеї.

Я вітк до Маріуполя (контрольований українським урядом), і з тих пір там живу. Майже кожного тижня я їду на фронт. Раніше я працював у місцевій газеті в Донецьку і ніколи не планував стати військовим фотографом", - зазначив Ваганов.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...