У РФ вирішили пришвидшити будівництво залізниці в обхід України (відео)

Оборонне відомство перекинуло на будівництво додаткове угруповання залізничних військ.

Будівництво залізниці. Скріншот

У Росії відзвітували про хід прокладання залізничних колій в обхід України. На цей проект влада кинула додаткові військові сили. Кажуть, що пропускна здатність дороги буде досить високою. Про це повідомили відповідальні на проект російські чиновники, новину передають Патріоти України.

За словами заступника міністра оборони генерала армії Дмитра Булгакова, оборонне відомство перекинуло на будівництво додаткове угруповання залізничних військ. «За рахунок включення до складу угруповання третього за рахунком колійного батальйону Південного військового округу її чисельність доведена до понад 1300 осіб», - повідомив він.

Він також розповів, що зараз в реалізації проекту беруть участь 5 батальйонів механізації окремих залізничних бригад трьох військових округів. Також задіяли бійців трьох окремих колійних батальйону Південного округу. На будівництві працюють півтисячі одиниць різної техніки.

За словами віце-президента ВАТ «РЖД» Олега Тоні, двоколійна залізниця в обхід України між станціями Журавка - Міллерово матиме пропускну здатність до 240 потягів на добу в двох напрямках - це і пасажирські, і вантажні поїзди. «Пропускна здатність цієї ділянки після завершення будівництва буде відповідно до графіка. Тільки в літній період пасажирських поїздів йде 62 в кожну сторону, і стільки ж товарняків», - сказав він.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...