У Рязані судять "жартівників" за вибух кота петардою

Поліція розслідує злочин, скоєний 10 років тому.

Рязанська поліція затримала трьох чоловіків з села Вишгород, підозрюваних у вбивстві кота петардою влітку більше 10 років тому, всі вони за цей час вже встигли побувати у в'язниці, повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Відеозапис, на якому двоє молодих людей влітку на городі жорстоко розправляються з котом, була поширена в інтернеті і викликала широкий резонанс серед захисників тварин, які зажадали знайти і покарати зловмисників. "Хлопці зв'язали коту лапи скотчем і прив'язали до живота потужну петарду. Потім один з хлопців підпалив гніт. Тварина загинула. Третій учасник розправи зняв все, що відбувалося, на відеокамеру", - йдеться в повідомленні поліції.

У ньому наголошується, що співробітники МВС встановили, що вбивство кота відбулося влітку 2005 року. За даними поліції, до жорстокої розправи над твариною причетні троє жителів села Вишгород Рязанського району. Правоохоронці зазначають, що на даний момент старшому з них 38 років, двом іншим - 29 і 28 років.

У поліції також встановили, що старший з чоловіків в 2007 році був засуджений за крадіжку, а його приятелі в 2008 році були засуджені за розбійний напад з покаранням у вигляді позбавлення волі на строк 9 років. Зараз вони вже відбули свої тюремні терміни і знаходилися на свободі.

"В даний час вони затримані, перебувають в поліції. Вони пояснюють, що все це відбувалося більше 10 років тому, і вони вже нічого не пам'ятають. Термін давності у цій справі вже пройшов, але в цьому випадку вони все одно затримані, з ними проводиться бесіда ", - сказали в поліції.

Він також пояснив, що за даним фактом "справа все одно порушується, а потім буде припинено у зв'язку із закінченням терміну давності".

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...