У ролі вождя: Депардьє безкоштовно зіграв Сталіна

​Французький актор з російським громадянством не отримав гонорар за свою роботу.

Жерар Депардьє. Фото:ArtNews.in.ua

Любитель Росії і Путіна француз Жерар Депардьє знявся в малобюджетному фільмі в образі Йосипа Сталіна. Кінокартину зняла французька актриса і режисер Фанні Ардан, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Зйомки стрічки "Диван Сталіна" завершені. Я виконую роль в ньому вождя, образ якого дуже далекий від того, як його зазвичай подають до книгах. У фільмі він усвідомлює, що не тільки інші його бояться, але і сам він починає себе побоюватися.

На мій погляд, Фанні Ардан як режисер створила якийсь фільм-оперу: в ньому з самого початку береться дуже висока нота, яка витримується до самого кінця", - сказав Депардьє.

Кохану Сталіна Лідію, яка є однією з вигаданих дійових осіб роману, зіграла відома французька актриса Еммануель Сеньє, дружина режисера Романа Поланскі.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно