Повернув своє: Депардьє відсудив у росіянки понад 10 тис. доларів

Представник актора розповів, що Депардьє виявив переказ зі свого рахунку на рахунок відповідачки грошових коштів в розмірі 500 тисяч рублів з позначкою "Позика" в полі "Призначення платежу".

Жерар Депардьє Фото:Lenta.ru

Французький актор із російським паспортом Жерар Депардьє виграв суд проти російської бізнесвумен. На сторону зірки став арбітражний суд Москви, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

Суддя ухвалив стягнути з підприємця Олени Лазарєвої 591 тисячу рублів (понад 10 тисяч доларів) на користь Депардьє.

Та це лише один з трьох позовів від актора до москвички. В інших двох заявах суми вимог становлять 1,5 мільйона (понад 24,5 тисячі доларів) і 5 мільйонів рублів (понад 81 тисяча доларів).

Представник Жерара Депардьє розповів, що артист виявив переказ зі свого рахунку на рахунок відповідачки грошових коштів в розмірі 500 тисяч рублів з позначкою "Позика" в полі "Призначення платежу". При цьому жодних договорів з Лазарєвою Депардьє не укладав.

Про те, що Жерар узявся судитися з росіянкою, стало відомо наприкінці минулого року.

Згодом Депардьє отримав зустрічний позов від російської артистки і подружки Лазарєвої. Жіночка заявила, що французький актор заподіяв їй моральну шкоду, звинувативши російську бухгалтерку в крадіжці.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...