У Росії бояться, що покемони захоплять церкви, кладовища та в'язниці

Сенатор Клінцевич вважає, що "це диявол прийшов через цей механізм і намагається просто розвалити нас зсередини духовно".

У Росії бояться, що покемони захоплять церкви, цвинтарі та в'язниці. Фото: kanobu.ru.

У Росії запропонували заборонити грати в Pokemon GO в церквах, а також на території пам'ятних монументів і кладовищ. Відповідну пропозицію вніс перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони Франц Клінцевич, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Відчуття, що диявол прийшов через цей механізм і намагається просто розвалити нас зсередини духовно. Але я розумію, що цю сферу контролювати сьогодні вкрай важко. Створюється враження, що це нав'язано ззовні людьми, які точно розуміють, що пройде рік-другий і наслідки будуть незворотні ", - заявив Клінцевич.

За словами сенатора, в російському суспільстві не вистачає моральних орієнтирів, які могли б захистити підростаюче покоління від речей, подібних грі Pokemon Go.

Сенатор запропонував заборонити грати в Pokemon Go в релігійних установи, в'язницях, лікарнях, інших об'єктах соціального призначення, а також в місцях поховання та на території меморіалів, які, на його думку, священні для багатьох людей.

"Інакше дійдемо до ліжка і інтимних питань. Санвузли будемо показувати. Тому потрібно бити дуже серйозну тривогу", - зазначив Клінцевіч, висловивши думку, що подібні ігри впливають на психіку і поведінку, породжуючи вседозволеність і розбещеність.

Нагадаємо, в Росії запропонували адаптовану версію популярної гри.

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...