У Росії депутати побилися через церкву (відео)

Депутат від "Яблука" Михайло Амосов розкритикував постанову "Єдиної Росії" і ЛДПР про підтримку рішення адміністрації Петербурга передати Ісакіївський собор РПЦ.

Ісакіївський собор. Фото: ІноЗМІ

Петербурзькі депутати влаштували бійку в законодавчих зборах через передачу Ісаакіївського собору під управління Російської православної церкви. Відео опублікувала "Фонтанка.ру", передають Патріоти України.

Депутат від "Яблука" Михайло Амосов розкритикував постанову "Єдиної Росії" і ЛДПР про підтримку рішення адміністрації Петербурга передати собор РПЦ. Амосов зажадав виправити документ, але спікер законодавчих зборів, єдинорос В'ячеслав Макаров його проігнорував.

Амосов став ходити по залу і скандувати: "Я за поправки, дайте терміни на поправки!" Єдинороси оточили його, хтось схопив "яблучника". Той виривався. Бійка закінчилася "не на користь Амосова".

Нагадаємо, губернатор Санкт-Петербурга Георгій Полтавченко, володар семи орденів РПЦ, на початку січня вирішив передати церкві Ісаакіївський собор. Зараз там музей. Договір про передачу РПЦ оформлять до кінця 2019 року.

Творчий союз музейних працівників Санкт-Петербурга і Ленінградської області і петербурзький союз вчених виступили проти рішення адміністрації міста. 13 січня в Петербурзі пройшла акція протесту проти передачі собору церкви.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...