У Росії хворий втік з лікарні з включеним апаратом контролю серця і продав його

Пізніше пацієнт зізнався, що просто пішов з лікарні додому, а "якусь коробочку з проводами" продав незнайомій людині.

Портативний апарат контролю серця. Фото: mariya-m.ru.

У РФ хворий втік з підключеним апаратом контролю серця і продав його. Поліція Росії затримала чоловіка, підозрюваного в крадіжці медичного апарату з лікарні в Ярославлі. Про це повідомили в прес-службі УМВС по Ярославській області, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Чоловік, підключений до апарату вимірювання біоритмів серця і артеріального тиску, самовільно покинув медичний заклад разом з дорогим медичним обладнанням. Збиток склав 330 тисяч рублів", - сказав співрозмовник агентства.

Як пояснив поліцейським сам затриманий, він пішов з лікарні додому, а "якусь коробочку з проводами" він продав незнайомій людині.

Повідомлення про самовільне залишення лікарні і крадіжку медобладнання надійшло в поліцію з медустанови.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...