У Росії нападники в масках розстріляли людей із ''Загонів Путіна'' (відео 16+)

Одна із постраждалих стверджує, що перед нападом невідомі в масках сказали активістам, щоб ті "перестали займатися тим, чим вони займаються".

На "Загони Путіна" напали невідомі. Фото: соцмережі.

У російському місті Краснодар у середу, 21 листопада, двоє невідомих розпилили перцевий газ в офісі руху "Загони Путіна", а потім відкрили стрілянину по людях, поранивши двох — засновника Марата Дінаєва й активіста Владислава Бобку. Під час нападу зловмисники використовували травматичну зброю, передають Патріоти України із посиланням на видання "Новая газета".

Відео, що показують наслідки інциденту, оприлюднені на YouTube-каналі "Загони Путіна Soc Sprav". У Дінаєва шість поранень в обох ногах, його доставили в травматологічне відділення міської лікарні №3. Бобці потрапили в стегно лівої ноги. Також постраждала активістка руху Фатіма Дінаєва — їй розпорошили газ із балончика в обличчя.

Жінка стверджує, що перед нападом невідомі в масках сказали активістам, щоб ті "перестали займатися тим, чим вони займаються". У коментарі російського видання "Вільні медіа" вона стверджує, що до інциденту причетні "ті ж самі люди, які організовували на мітингах опозиції провокації". Повідомляється, що поліція почала перевірку за фактом інциденту.

Обережно! Відео 18+


Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...