У Росії почали знищувати турецькі мандарини

Для цього фрукти навіть везуть на полігони.

Ілюстрація: ЖЖ

У Ставропольському краї Росії знищили 225 кілограмів турецьких мандаринів. Про це йдеться в повідомленні Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного надозору по Ставропольському краю, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, 8 січня в торговому комплексі ТОВ «Лента» (Желєзноводськ, смт Іноземцево) були виявлені мандарини свіжі, походженням з Туреччини. При цьому на тарі було наклеєне маркування з датою упаковки 4 січня і датою поставки 5 січня, в той час як з 1 січня даний вид продукції заборонений до ввезення на територію РФ.

Мандарини в кількості 225,2 кілограма були вилучені і знищені "способом механічного руйнування з використанням спеціальної техніки" на полігоні «Арго» (Мінераловодський район Ставропольського краю).

Нагадаємо, Росія ввела санкції проти Туреччини 28 листопада 2015 року, відповідний указ підписав президент Володимир Путін. Згідно з постановою уряду, з 1 січня 2016 року заборонено ввезення з Туреччини овочів і фруктів, квітів, м'яса птиці і солі. Крім того, заборонені чартерні перевезення до Туреччини і скасований безвізовий режим з нею. Російським компаніям не дозволяється, за рядом винятків, приймати на роботу громадян Туреччини.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...