В Росії вбили двох українських бізнесменів

Тіла заступників директора ТОВ "Будівельні технології", 37-річного Віталія Губарєва і 44-річного Віталія Найденка, зниклих понад два тижні тому, були знайдені 26 травня в річці біля села Абакумовка Токарівського району Тамбовської області.

Під Тамбовом розстріляли бізнесменів з України. Фото: rian.com.ua.

Російські правоохоронці виявили тіла двох зниклих майже два тижні тому в Тамбовській області Росії бізнесменів з України з простреленими головами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зазначається, що тіла заступників директора ТОВ "Будівельні технології", 37-річного Віталія Губарєва і 44-річного Віталія Найденка, зниклих понад два тижні тому, були знайдені 26 травня в річці біля села Абакумовка Токарівського району Тамбовської області.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що обидва підприємці приїхали в Тамбовську область по роботі 10 травня. За інформацією слідства, 14 травня вони разом із приятелем розпивали спиртні напої в квартирі, що знімається в робочому селищі Токарівка Тамбовської області. Близько 22:00 їхній приятель ліг спати, а зранку не виявив ані Найденка, ані Губарєва, ані їхньої машини Тoyota Lаnd Cruiser Prado.

Пізніше реєстраційні знаки з автомобіля Губарєва, гумовий човен, подушка і ковдра зі слідами, схожими на кров, були знайдені під мостом на території Знам'янського району. Через два дні в районі села Дуплятово-Маслівка Знам'янського району виявили автомобіль Тoyota Lаnd Cruiser Prado.

За фактом зникнення заступників директора ТОВ "Будівельні технології" було порушено справу за статтею "вбивство двох осіб".

Причину смерті слідство не озвучувало до перших даних експертизи.

"Там зараз поки експертизи всі призначаються - ще результатів немає. Єдине, що можна сказати, - у них у обох є вогнепальні поранення в області голови", - сказав співрозмовник агентства в СК РФ. За його словами, слідство розглядає кілька версій того, що сталося, проте поки не озвучує їх.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...