У Росії затримали бойовиків, які готували теракти в Москві та Санкт-Петербурзі (відео)

У них вилучено чотири саморобні вибухові пристрої великої потужності, начинені вражаючими елементами, засоби ініціювання, вогнепальна зброя, боєприпаси, а також засоби зв'язку.

У РФ бойовики планували великі теракти. Скрін відео

Російська ФСБ заявила про затримання 10 учасників диверсійно-терористичної групи, яка готувала теракти в Москві і Санкт-Петербурзі. Затримані є вихідцями з країн Центральної Азії, пише Інтерфакс-Росія з посиланням на Центр громадських зв'язків ФСБ РФ, повідомляють Патріоти України.

"Федеральною службою безпеки РФ за підтримки МВС Росії і у взаємодії з іноземними партнерами з республік Таджикистан і Киргизстан припинено діяльність міжрегіонального терористичної групи, що складається з вихідців країн Центрально-азіатського регіону, які планували здійснити серію резонансних диверсійно-терористичних акцій в місті Москві і Санкт - Петербурзі із застосуванням автоматичної зброї і саморобних вибухових пристроїв великої потужності ", - розповіли представники спецслужб.

"У них (терористів. - Ред.) виявлено та вилучено чотири саморобні вибухові пристрої великої потужності, начинені вражаючими елементами, засоби ініціювання, вогнепальна зброя, боєприпаси, а також засоби зв'язку", - відзначили в ФСБ. Відзначається, що затримані планували теракти в місцях масового скупчення людей.

"Затримані дають свідчення про контакти з ватажками МТО" ІГІЛ "в близькосхідному регіоні, об'єктах терористичних устремлінь, а також щодо спільників і пособніческіе бази, як на території Російської Федерації, так і за кордоном", - підкреслила спецслужба.

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...