У російському Таганрозі стався вибух: загинули люди (відео)

​Однією з жертв виявилася 20-річна дівчина. На місці працюють екстрені служби і пожежно-рятувальні підрозділи.

Наслідки вибуху газу у Таганрозі. Фото:скрін відео

У житловому будинку в російському Таганрозі вибухнула газоповітряна суміш, як наслідок загинуло щонайменше дві людини, ще двоє госпіталізовані. Про це повідомляє ТАСС із посиланням на екстрені служби регіону, зазначають Патріоти України.

Вибух стався на останньому поверсі п'ятиповерхового будинку, займання не відбулося. Першою загиблою виявилася 20-річна дівчина, згодом повідомили, що під завалами знайшли ще одну людину.

Натомість повідомляють, що стан постраждалих оцінюють як середньої тяжкості.

"Одна жінка, яка отримала закриту черепно-мозкову травму, і один чоловік. Також ми будемо госпіталізувати ще одну мешканку будинку, яка раніше перенесла інсульт. Вона не отримувала травм, у неї планувалася госпіталізація, яка буде організована зараз через отриманий стрес", — повідомило джерело агентства.

За словами співрозмовника агентства, пожежі не було. На місці працюють екстрені служби і пожежно-рятувальні підрозділи. За даними слідчого управління СК у Ростовській області, стався хлопок газу.

Унаслідок вибуху була пошкоджена зовнішня стіна будинку площею 20 кв. м та міжкімнатні перегородки, повибивало скло в чотирьох квартирах.

За даними МНС РФ, частково зруйнована покрівля в квартирі, де пролунав вибух.

Загалом в будинку є 70 квартир, 80 людей евакуйовано, 64 особи перемістили до місцевого дитячого садка, який використовують як пункт тимчасового розміщення.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...