"У России два врага - Telegram і курага": У мережі з'явилися кумедні фото із "Монстрацій" у РФ

Найбільша "Монстрація" пройшла в місті, де свого часу і почалася традиція першотравневих жартівливих маніфестацій, Новосибірську.

Учасники "монстрації" в РФ. Фото: соцмережі.

1 травня в містах Росії пройшли традиційні ходи "Монстраціі", своєрідні "антидемонстраціі" з абсурдними гаслами. Фото з маршів публікуються в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Найбільша "Монстрація" пройшла в місті, де свого часу і почалася традиція першотравневих жартівливих маніфестацій, Новосибірську. Однак акції пройшли також і в Москві, Красноярську та інших містах.

Незважаючи на абсурдний і гумористичний характер гасел і плакатів, у багатьох з них проглядається "лише частка жарту" і звучать актуальні проблеми російського суспільства, такі як урізання свобод, блокування популярного месенджера Telegram, ціни на житло та інше. Так, головним гаслом Новосибірської "Монстраціі" був "Північніше від Кореї".

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...