У "русского мира" немає нічого святого: У мережі пригадали фото з бойовиком, який зняв обручку з жертви збитого "Боїнга"

Після катастрофи авіалайнера на Донбасі мародери розтягнули все, що знайшли на місці падіння літака.

Фото:соцмережіПісля оприлюднення звіту по катастрофі МН-17 у мережі знову згадали низку фото, які характеризують "духовність" так званих "ополченців" самопроголошених терористичних утворень на сході України. Зокрема дана світлина була опублікована багатьма агентствами світу, зазначають Патріоти України.

"Ополченец ДНР" оказывает первую помощь жертве со сбитого Боинга MH17, снимая с неё обручальное кольцо", - підписав у мережі знімок Костянтин Пустовалов.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...