У самому пеклі війни: Міноборони на честь 8 березня розповіло про жінок-бійців з АТО (фото, відео)

Серед тих, хто пішов добровільно захищати Україну в окупованому Донбасі, багато медиків, психологів, вчителів, громадських активістів, журналістів і навіть поетес.

Скрін відео

У звичайному житті - це тендітні жінки і дівчата, турботливі господині, мами і люблячі дружини. Спектр їх професій широкий і різноманітний, зазначають Патріоти України.

На фронті вони намагаються нічим не відрізнятися від чоловіків: також воюють, також відбивають атаки ворога, носять на собі важку зброю.

Електронна версія фотовиставки "Жінки в Збройних силах України" в соцмережах була поширена зовсім недавно. Її ініціаторами стали Міноборони України, ООН та Український жіночий фонд.

Ось лише деякі фото тих представниць прекрасної половини людства, які перебувають зараз в самому епіцентрі бойових дій на сході України.

На офіційній сторінці Петра Порошенка у Facebook теж з'явилося привітання для всіх жінок, а також викладений відеоролик.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...