У Санк-Петербурзі хочуть перейментувати вулиці китайською

У Петербурзі готуються до напливу іноземних туристів.

Фото: www.buddhism.ru

У культурній столиці Росії працюють над питанням появи покажчиків міських об'єктів на китайській мові. Таку заяву оприлюднив голова міського комітету з розвитку туризму Андрій Мушкарів, повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА Новини.

За його словами, опрацювання ідеї появи додаткових покажчиків пов'язана з тим, що кількість китайських туристів, які приїжджають до Петербурга, помітно зростає.

"Зараз ми будемо розробляти спільно з комітетом з друку "дорожню карту". За підсумками туристичного сезону, коли ми побачимо, що у нас з потоком, в якій пропорції він росте, які плани на наступний рік, і виходячи з цього, будемо дивитися, в яких точках розміщувати покажчики", - сказав глава комітету.

Мушкарів також зазначив, що в аеропорту Пулково вже є табло на китайській мові, а на об'єктах "Морського фасаду" - покажчики.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...