Боролася за Україну: У Києві з'явиться вулиця Аміни Окуєвої

У Київраді було вирішено не перейменовувати вже існуючу вулицю, а привласнити ім'я Окуєвої новій вулиці, яка з'явиться в одному з районів столиці.

Аміна Окуєва. Фото:focus.ua

У Києві комісія з перейменувань міської ради підтримала ініціативу про назву однієї з вулиць столиці на честь Аміни Окуєвої. Іменем активістки Євромайдану і учасниці АТО вирішено назвати вулицю в Шевченківському районі міста, передають Патріоти України.

Як уточнила депутат Київради Олеся Пинзеник, було вирішено не перейменовувати вже існуючу вулицю, а привласнити ім'я Окуєвої новій вулиці, яка з'явиться в районі.

Ініціативу підтримало керівництво Меджлісу кримськотатарського народу, народні депутати. Тепер питання буде винесено на громадське обговорення.

Джерело: Факты

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...