У Севастополі планують залучити 300 місцевих казаків на держслужбу

Саме вони у 2014 році допомагали росіянам анексувати Крим.

Проросійські казаки в Криму. Фото: Релігія в Україні

У програмі, затвердженій підконтрольним Росії "урядом" Севастополя, окремим рядком передбачені 37 мільйонів рублів на співпрацю влади з казаками. Також на держслужбу планують залучити до 300 казаків, повідомляє видання Крим.Реалії. Про це інформують Патріоти України.

«Одним із завдань програми є організація державної та іншої служби міського казацтва, збільшення кількості членів казацьких товариств, що залучаються урядом Севастополя до держслужби і інший службі, до 300 осіб», – йдеться у документі.

Казаки у 2014 році допомагали російським силам анексувати Крим, а потім «націоналізувати» українське майно. Нагадаємо, саме ці казаки контролювалися УПЦ МП за вказівкою патріарха Кирила, і наразі їх "колеги"-сепаратисти досі працюють у Києво-Печерській Лаврі.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...