У Сочі вертоліт впав на будинок, є загиблі, - ЗМІ

Попередньо, постраждали шестеро людей, один з них загинув

Вертоліт впав на будинок у Сочі. Фото: РИА

В Адлерському районі Сочі на приватний будинок впав вертоліт. За попередніми даними, одна людина загинула, ще п'ять постраждали, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Вертоліт АС-50 звалився на дах будинку 37 на вулиці Цимлянська. Попередньо, постраждали шестеро людей, один з них загинув. Вертоліт частково зруйнований, пожежі немає, але розлилося паливо", - повідомили в екстрених службах міста.

За даними прес-служби крайового ГУ МНС, на борту вертольота знаходилося три людини. Інформація про жертви і постраждалих наразі уточнюється. За даними місцевих ЗМІ, до місця трагедії вже вирушили 10 екіпажів пожежної служби, бригади "швидкої допомоги" та співробітники інших екстрених служб.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...