У Стамбулі внаслідок теракту 11 загиблих, 36 поранених

Вранці 7 червня біля автобусної зупинки в районі Стамбула Беязіт вибухнув припаркований автомобіль, коли поруч проїжджав поліцейський автобус.

У Стамбулі 7 червня стався вибух. Фото: 15minut.org.

У Стамбулі внаслідок ранкового вибуху біля автобусної зупинки у районі Беязит загинули 11 осіб та ще 36 отримали поранення. Про це повідомив губернатор Стамбула Васіп Шахін, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами чиновника, серед загиблих – 7 поліцейських та 4 цивільних. Троє з поранених перебувають у важкому стані. Губернатор також підтвердив, що за допомогою дистанційного керування вибухнув припаркований автомобіль.

Поліція оточила периметр, евакуювала навколишні приміщення та перекрила рух. До операції також задіяли поліцейський вертоліт та безпілотник.

Громадяни України не постраждали внаслідок вибуху у Стамбулі.

"За попередньою інформацією генерального консульства України в Стамбулі, серед постраждалих у теракті громадян України не виявлено", – повідомив Департамент консульської служби МЗС України у Facebook.

Як відомо, вранці 7 червня біля автобусної зупинки у районі Стамбула Беязит вибухнув припаркований автомобіль, коли поруч проїжджав поліцейський автобус.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...