У судді, який заборонив Майдан, знайшли коштовну яхту (відео)

Через два тижні після втечі Януковича дружина судді придбала яхту "для прогулянок по Дніпру".

Яхта Beneteau OC 37. Фото: boatdesign.net

Суддя Окружного адміністративного суду Києва виніс рішення про заборону мирних зібрань в центрі столиці. Відразу після закінчення Революції Гідності Богдан Санін купив французьку вітрильну яхту Beneteau OC 37, вартість якої оцінюється в $ 100 тисяч. Про це повідомляє проект "Наші гроші", передають Патріоти України.

"Моя дружина входила в співзасновники товариства і це було її наміром: займатися відповідною комерційною діяльністю. Набирали популярності прогулянки по Дніпру, і вона мала такий намір, вона увійшла до статутного капіталу, ці кошти були", - прокоментував покупку Санін.

У декларації судді власником значиться його дружина Анна, а не юридична особа. Вона придбала яхту через два з половиною тижні після втечі Януковича з України в березні 2014 року. На той момент ринкова вартість океанської яхти становила мільйон гривень ($ 100 тис.), але Санін стверджує, що дружина придбала її за 460 тис. грн.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...