У Сибіру "Газель" з дітьми потрапила в жахливу ДТП: є постраждалі

У результаті аварії травми отримали 17 осіб, 11 з них - школярі.

Автобус з краснодарськими плавцями розбився в Новосибірській області. Скріншот.

У вівторок, 14 червня, близько 08:30 у Новосибірській області Росії мікроавтобус "Газель", який віз дітей на змагання з плавання в Барнаул, зіткнувся з автомобілем Honda CRV.

Про це пише ТАСС, повідомляють Патріоти України.

За даними видання, у результаті аварії постраждали 17 осіб, 11 з них - школярі.

"Водій автомобіля Honda CR-V виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з пасажирською "Газеллю", - заявили в регіональному управлінні МВС РФ.

Так, від удару "Газель", в якій було 11 дітей і двоє супроводжуючих, перекинулася і вилетіла у кювет. Унаслідок ДТП до лікарні міста Іскитим Новосибірської області були доставлені 18 осіб.

Пізно лягати спати шкідливо? Оприлюднено дані нового дослідження

середа, 8 травень 2024, 9:57

Вчені впевнені, що наші звички щодо сну не лише погіршують самопочуття, але й можуть серйозно вплинути на здоров'я, зокрема, на стан серця. Як пише express, недосипання через те, що людина пізно лягає спати, призводить до вкрай негативних результатів. ...

От у чому причина! Вчені розкрили ще одну загадку хвороби Альцгеймера

середа, 8 травень 2024, 9:54

Понад 30 мільйонів людей у світі страждають на хворобу Альцгеймера, а вчені досі точно не знають, чому вона виникає. . Однак нове дослідження іспанських та американських вчених, результати якого опублікували у науковому журналі Nature Medicine, свідчи...